Konsten att hålla sig i form

Alla har sina olika sätt att träna och hålla sig i trim. Och för mig är det oerhört viktigt, för att jag inte ska bli knäpp på kuppen.
Ni kanske tänker att eftersom jag är kille, skriver om spel och är lite allmänt grabbig så sysslar jag med korpfotboll, innebandy eller bara går på gym. Men i så fall tar ni fel!

Jag är nämligen helt hooked på yoga! Gärna Power Yoga eller Ashtanga eftersom jag tycker om att svettas, har dock inte vågat prova Bikram yoga – där man tränar i en väldigt varm lokal och svettas något kopiöst – än, men det står på min lista över saker att prova på under nästa år.

Det är faktiskt det första jag gör på morgonen när jag klivit upp. Ofta har jag sällskap av Yoga with Adriene som är en väldigt populär Youtube-kanal.
Jag gillar att hon är avslappnad inför yoga och inte helt insnöad på ”Namaste” och det andra mer andliga. Utan hon är mer intresserad av det som träningsform upplever jag det som.
Namaste är det man säger efter en avslutad yoga-session och betyder ungefär ”Jag bugar mig för det gudomliga i dig”.

Jag har lite svårt för de som utan ironi använder det titt som tätt. Känns inte direkt avslappnat. Men jag brukar humma med och fokuserar på yogan istället.
En sportklädesbutik som heter lululemon som även säljer yogaprylar och kläder lyckades fånga den del av yoga som jag inte är såld på i videon Sh*t yogis say:

Väldigt träffande!

En reaktion på “Konsten att hålla sig i form”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *