Inte bara dongles

Även om jag mest spelar på PC så hindrar det inte att jag också tycker att spelkonsoler har sin plats i mitt hem. Dels finns det ju spel som bara kommer till den ena eller den andra konsolen (vilket är lite småirriterande), och dels så händer det ju titt som tätt att portarna från konsol till PC inte är riktigt så bra som de borde vara. Snarare tvärtom. Minns till exempel ”Batman: Arkham Knight”, det riktiga skräckexemplet. Jag förstår inte hur de lyckades göra en så dålig port. Till och med med en GTX 980 och en supersnabb Intel i7 så var det svårt att nå 60 FPS i HD – och Warner sa dessutom att man helst skulle ha 12 GB RAM. Med tanke på hur pass mycket kraftfullare ett sådant system är än en PS4 eller XBox One så var det skrattretande (eller så ville man gråta, välj själv).

Bra plats för TV:n

Men men, det är som det är, och dessutom har ju konsoler den fördelen att alla är likadana, (av samma märke då). En PS3 är en PS3, en XBox 360 är en XBox 360 och så vidare. Man riskerar inte att köpa ett spel som inte uppför sig med ens grafikkort, vilket ju händer då och då. Dessutom kan ju speltillverkarna verkligen utnyttja hårdvaran till max på en konsol, vilket ibland ger riktigt imponerande resultat.

Men nu var det inte det jag skulle skriva om. Jag spelar på konsoler, helt enkelt, och då är det min TV som gäller, givetvis. Den har stått på en byrå tidigare, men det har inte varit helt optimalt, så därför har jag börjat kolla på lite alternativ, och hos Trademax hittade jag flera stycken sådana. Jag letade efter bra TV bänkar för att ha min TV på, och dessutom kunna få lite ordning på alla mina sladdar. Det är ju någonting som är lite av ett råttbo för många, med dongles, konsoler och allt. En bra TV-bänk löser dock det problemet, och det kommer att bi mitt nästa inköp! Skön soffa att sitta och spela i har jag redan!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *